HTML

Való igaz

Közélet,némi nemiség és a hétköznapok apró,cseprő dolgai az én szememmel és természetesen gyarló életem pillanatai.

Friss topikok

  • hugóca: Kicsit nyersre sikeredett(ami nem szokatlan tőled!),de van sok igazság tartalma;( Küzdök a lelkifu... (2009.09.22. 14:05) Még itt van de már csak D-6 nap...
  • zoomface: ha igazi ferfi lennel akkor surfoztel volna egyet a dunan a we are the world zenejere! aknatuz alatt (2009.06.26. 10:06) Ez egy szürreális reggel...
  • zoomface: neked a legjobb lol (2009.06.24. 16:16) Elérzékenyültem....
  • zoomface: az ilyet a Joizlesnveben kell a exkommunikalni. MOST! (2009.06.24. 13:15) Vége a világnak!!!!
  • Kisember: A dudálásodat és a kárörvendésedet leszámítva jó kis írás.A duda nem nevelésre, hanem balesetek el... (2009.06.24. 09:44) Válság a f@szomat!

Még itt van de már csak D-6 nap...

Kentetsu 2009.09.21. 10:59

Itt van még a kedves mama és a hétvége egy látogatás volt a pokol mind a hét körében.Dante igazán mehetett volna a mamához egy kis helyszíntanulmányra és jellemrajzra.Kevés olyan ember van,aki már a puszta jelenlétével is képes feszültté tenni,de a mama csont nélkül hozza ezt.Már az ébredés kínokkal teli,amikor egy rigolyás embert kell kerülgetni.A mosdóhoz jutás maga a kálvária!Valahogy a mama mindig úgy időzíti a tisztálkodási ill. kiválasztási rítusait,hogy közvetlenül előttem 20másodperccel jusson be mindenhova.Ezt két okból is rossz érzés... Egyrészt baromi kellemetlen letelepedni a kis könyvemmel a wc-re,ha érzem a mama seggmelegét az ülőkén... Másrészt meg hagy némi kívánni valót maga után az odor...hát nem egy chanel ami felhőben terjeng a budiban... Még ez is túlélhető,na de a reggeli műsorok kiválasztása !Ohó,na az maga a gyönyör..mama media érzéke nagyban hasonlít minőségében a Maunika show készítőinek ízléséhez.Konkrétan szerintem neki csinálják ezt a sok fost,ami ömlik a magyar mediából.Rosszindulat,pletyka,kultúrális zéró tolerancia.Lassan úgyis azért fog elsötétülni egy-egy tv,mert aki színházat és értékkel bíró tartalmat sugároz,az bűnt követ el! Szóval celebek bekúsztak a hétköznapokba.Én inkább a gép előtt ülök és darabolós gyilkosságokról olvasgatok fantáziálgatva.Picit érzem fáradnak az idegeim. "Filmet nézünk" show volt hétvégén.Egész pontosan asszonyka feldobta,hogy nézzünk meg egy filmet abból a több százból,ami ott várja a szekrényben,hogy megtegyük velük azt,amire születtek.A kiválasztáshoz elég egyszerű instrukciókat kaptam:
  • Valami jó legyen!
  • Na most ezt utálom a legjobban.Mert én ugyan szeretem az ázsiai horrokat ,de az oldalborda egy hétig sír azon is,ha az oroszlán győz a gazella ellen a szavannán...szóval horror kilőve.Meg az akció,kaland és sci-fi is...mert amiben egy cseppnyi vér folyik,azt már meg is vétózták. Nagy nehezen sikerült egy semlegesnek tűnő vígjátékot kiválasztanom,ami végül bekerült a lejátszóba és kemény 30másodperces pályafutást ért meg benne.Történt ugyanis,hogy az eddig csendben -többször rám szólt,hogy ne beszéljek,mert TV-t nézünk - bambuló anyós felélénkült!Észrevette,hogy ez a film engem is érdekelhet,ellenben az eddig a "hágai egyezmény betilthatná" stílusú műsorai fájdalmat okoztak.Tehát a film főcímével egy időben nekiállt a 2.legkedvesebb elfoglaltságának.Üres fecsegésben,nagy hangon -tutira ne halljak semmit a tv-ből - fikázni a jelen nem lévő családtagokat.30másodperc alatt -öregedtem 1évet - megtudhattam ki,mikor,miért baszta el a renoméját a szemében.A fő ok természetesen mindig az önálló vélemény,egyet nem értés volt.Aki nem osztja az ő faszságait,az hülye!Ilyen egyszerűen működik a mama. A mama,aki több évtizednyi egészségügyben letöltött munkaviszony után úgy utálja az embereket,mint a szart.Mellesleg az egészségügyből ő is hazahozott valamit.Mégpedig a diagnosztika szeretetét.Ha valakinek fáj a kisujja,azt azonnal 30 halálos kór jellemző jegyeként azonosít.Mindenre gyógyszert kell szedni,még a gyógyszerek mellékhatására is.Természetesen ha feszült - mindig az- akkor kell nyugtató,altató és / vagy allergia gyógyszer.Mindegy csak hasson...Volt egy jópofa vitánk,amit már nem bírtam ki hangos sikítva röhögés nélkül.Volt is sértődés..már megint. Kezdődött úgy,hogy a műtétem óta,elveimmel ellentétesen gyógyszert szedek az allergiámra.Próbálván beszélgetni,felhoztam a kedvenc témáját a mamának - gyógyszerek - és közöltem vele délután,hogy ez a kurva cucc úgy kiüt,hogy alig bírok magamhoz térni reggel.Na más se kellett neki,estére olyan "allergiás" lett,hogy majd megfulladt.Elmondta vagy 15x , hogy nem fog tudni aludni,meg amúgy is alig él...nem tudom mondjuk,hogy ez utóbbival milyen hatást szeretett volna gyakorolni rám,mert ezzel inkább arra ösztönzött,hogy várjam a végét.. Na mindegy szóval,vagy 2órán keresztül kerülgette - jó szokásához híven - a tényleges mondanivalóját.Folyamatosan célozgatva arra,hogy dobjuk már meg egy bogyóval.Majd mikor látta,hogy gyenge elméjűként nem vesszük az "adást",előjött a farbával.
  • -Igazán adhatnánk neki egy allergia gyógyszert,mert a szmog / kutyaszőr / por / virágpor / oxigén allergiája tombol és nem fog tudni aludni.
  • Azt azért minden allergiás ember tudja,hogy ez nem úgy működik,hogy allergiás vagyok,hopp bekapok egy gyógyszert és elmúlt.Ezeket a gyógyszereket sajnos kúra szerűen el kell kezdeni szedni az allergiás tünetek megjelenésétől.Tehát ha a mama tüsszög és balszerencse folytán ezt nem a H12345-N12345 influenza okozza,akkor semmi nem fog változni,ha bevesz a bogyókból egyet. Ezt szépen el is magyaráztam neki,mire megsértődött és elkezdte a másik nagysikerű magánszámát,a Mártírt alakítani.Persze ő nem akarja előlem elenni - igy fogalmazott- a gyógyszeremet,de igy nem fog aludni,de nem baj kibírja ő,csak majd hangosan fog tüsszögni.Teljesen ki lesz a szervezete holnapra,meg amúgy is lehet meghal,de nem gond,el lesz gyógyszer nélkül.Nem akarja megenni előlel... és igy tovább egészen addig amig meg nem kérdeztük tőle,hogy mi a fasznak akar bevenni 1 aza egy darab allergia gyógyszert?Semmit nem ér! Erre a kérdésre pedig azonnal visszaugrott a Mártír szerepébe.... Nem értem az olyan embereket,akik a saját hülyeségük miatt nem értik amit mondanak nekik és olyan dolgok miatt sértődnek meg,ami el sem hangzott,de TE biztosan ÚGY értetted!! Na ettől kivagyok.Ha a mama nem egyenes ember,attól én még azt gondolom amit mondok és fordítva! Ha nem adok gyógyszert,akkor az azért van mert:
  • -semmi értelme egy szemnek
  • -pont annyim van,amivel kihúzom hétfőig
  • Na a lényeg a lényeg,megsértődött.Én röhögtem,hangosan és hosszan -lehet,hogy ezért sértődött meg - és volt egy jó esténk! A hétvége többi napja is ennek jegyében telt.Mama hamar békül,mert nem bírja ha nincs kire borítani a rosszindulatát és az belülről veszettül rágja őt...Ennek ismeretében hatalmas kirándulásra menekültünk a kutyákkal és legalább már csak ezt a pár napot kell túlélni....pedig kurvára megeszi az életünket!!! folyt köv....

    1 komment

    A bejegyzés trackback címe:

    https://valoigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr51396389

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    hugóca 2009.09.22. 14:05:35

    Kicsit nyersre sikeredett(ami nem szokatlan tőled!),de van sok igazság tartalma;(
    Küzdök a lelkifurdalássa,-és a sok stresszel,mindjárt itt a vasárnap....
    süti beállítások módosítása