HTML

Való igaz

Közélet,némi nemiség és a hétköznapok apró,cseprő dolgai az én szememmel és természetesen gyarló életem pillanatai.

Friss topikok

  • hugóca: Kicsit nyersre sikeredett(ami nem szokatlan tőled!),de van sok igazság tartalma;( Küzdök a lelkifu... (2009.09.22. 14:05) Még itt van de már csak D-6 nap...
  • zoomface: ha igazi ferfi lennel akkor surfoztel volna egyet a dunan a we are the world zenejere! aknatuz alatt (2009.06.26. 10:06) Ez egy szürreális reggel...
  • zoomface: neked a legjobb lol (2009.06.24. 16:16) Elérzékenyültem....
  • zoomface: az ilyet a Joizlesnveben kell a exkommunikalni. MOST! (2009.06.24. 13:15) Vége a világnak!!!!
  • Kisember: A dudálásodat és a kárörvendésedet leszámítva jó kis írás.A duda nem nevelésre, hanem balesetek el... (2009.06.24. 09:44) Válság a f@szomat!

Megyünk a spanyolokhoz,legyen hát blogunk.hu

Kentetsu 2007.05.14. 17:19

...mint a címben.Meguntuk...mocsok komcsi,szemét szélsőjobbos!Lelőlek mert ráléptél a lábamra a légkondi nélküli,zsúfolt,utált combinón...Na elég!Meguntuk.
Meguntuk,döntöttünk,megyünk.Hova?Innen el...amíg még megtehetjük.Még a végén- ha igy folytatják az A8-as srácok- bejön a Hofi nagy mondat."Régi mániám,tankkal átmenni Románián"
Már csak az jöhet.Nyíltan szélsőjobbos kormányunk már úgysem volt egy ideje.
-Árpádsáv,nyilasjelkép...micsoda!!!?Ezt azé' mondod mert komcsi vagy!!
-Én!?Na ja..Buddha is komcsi volt,nem tudtad?
Nincs komcsi,nincs,náci,nincs balos,nincs jobbos.Birtoklás,vágyakozás az van.Simple...
Szóval meguntuk...megyünk,ezért lett blogunk.Minden okulni vágyónak olvasásra ajánlom.Tanulj mások hibáiból.Nekem mindig ezt mondták az okosak.
Tegyétek ezt.Leírok mindent,az okoktól,induláson és az utazáson át,egészen a boldogulásig.
Nem szépítek semmit...okuljatok,mint mondottam volt.
Mert megteremté Isten az embert és az ember elpusztítá az Istent!!!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valoigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr261369017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2007.05.14. 17:19:00

Holá amigo!

Escribe más frequenta que antes.

Hello!
Írhatnál gyakrabban is, jókat szoktam mosolyogni.

Üdv: K.Pali

Kentetsu San 2007.05.14. 17:19:00

Hi.Kisszaros mama
Neked is csak ua tudom mondani mint az Kisszaros papának...Mindent frankót átrágok,felírok ,elolvasok...
Egy dolog ami száztuti,hogy sem kérni,sem adni nem akarunk segítséget egy magyarnak sem.
Örök igazság,hogy külföldön az első aki átver és meglop,az tuti magyar...esetleg román:)

Kisszaros 2007.05.14. 17:19:00

Hola mi amigos!Que tal?
Welcome to the world outside our weird little country! Nagyon jo otlet, hogy csinaltatok blogot, kivancsian varom a bejegyzeseket,hogy en is tudjalak figyelni benneteket;-)
Mar nagyon izgulok ertetek es helyettetek is!!!
En is irnek par jotanacsot if you don't mind. Lehet, hogy mar reg tul vagytok ezen, de ajanlom, hogy minel tobb informaciot szedjetek ossze meg otthon, a neten, mint a kulonbozo papirok elintezese, hogy lehet bankszamlat nyitni, milyen jobsearch/os oldalak vannak (vigyetek egy rakat, elore kinyomtatott cv/t), azokon milyen melok vannak, hogy tudtok majd ottani telszamot intezni, hogy tudtok "tb kartyat" intezni, stb. Batorkodtam keresni nektek par oldalt, amit meg meg tudtok nezegetni:
http://www.livinginspain.org/
http://www.spanish-living.com/
http://spain.othercountries.com/
Nekunk ez nagy segitseg volt, hogy otthon mindent nagyon alaposan elolvastunk, es korulbelul tudtuk, hogy mikent mukodik a rendszer.
Nagyon sok turelemre es kitartasra lesz szuksegetek, egymassal szemben is (sokat fogtok valtozni) es masokkal szemben is, es egyet sose felejtsetek: ott kint csak es kizarolag egymasra szamithattok! Nem lesz konnyu, de annyira nehez sem! Gondoljatok mindig arra, hogy hiaba szopo az elejen, meg mindig jobb mint draga kis hazankban! Nemde?!
Es meg valami! Ne essetek ugyanabba a hibaba, mint mi egy parszor, hogy miutan ti mar egyenesbe jottetek, es mindennel megszenvedtetek, elkezdtek segiteni vadidegen embereken (foleg magyarokon), mert higgyetek el,hogy egyik szemetebb mint a masik, es nagyreszt csak kihasznalnak! Persze nem lehet altalanositani, de velunk kb hatszor megesett es ugye mindannyian tisztaban vagyunk azzal, hogy milyenek tudnak lenni emberek! Szoval csak ovatosan!
A babakocsis dolgot mar emilben kifejtettem - szamitok Ratok;-PPPP
Okay, I'm just kidding!
Es vegezetul meg egy jotanacs, amit Adam kapott anno es neki be is valt:

"Ha kidobnak az ajton, massz vissza az ablakon!!!!!!!!!"

Best of luck for you!!!!

Kentetsu San 2007.05.14. 17:19:00

Ámen Brotha'.
I got it..I was thinking the same way...
Anyway thnx

Kisszaros 2007.05.14. 17:19:00

Mindenki a sajat hibajan tanul - de had jegyezzem meg - te is tanulhatsz mas hibajan - hiszen voltak elotted emberek akik szereztek kulfoldi tapasztalatot. OK nem spanyolban - vagy en legalabbis nem az vagyok - es nem ismerek sok olyan embert - de a kulfoldi szopo az kulfoldi szopo - barhol is veszi a f..szt a szajaba az ember.
jotanacs 1. ne tedd magasra a mercet - orulj annak ami jon.
2. jo emberekkel jo dolgok tortennek! amig kedves, dolgos, joravalo emberkent ismernek meg aki szeretne beilleszkedni - addig te a jopofa magyar srac leszel a szomszedbol - ha nem ilyen vagy - egy szaros bevandorlova valsz
3. kitartas! sok lesz a szopas - sok lesz a keserges, futkoszas - sot lesz kicsit lealazottsag is - sose vedd magadra! minden nap egy uj nap!
4. dolgok sosem jonnek gyorsan - ha ott akarsz elni - ott fogsz elni ket ev mulva is ha nem kapkodsz es a biztosat keresed ami lassan - de biztosan epul ki.
5. szeressetek egymast! a legtobb segitseget egymastol kapjatok majd! bizzatok egymasban es legyetek nagyon turelmesek egymashoz asszonyoddal!
süti beállítások módosítása