HTML

Való igaz

Közélet,némi nemiség és a hétköznapok apró,cseprő dolgai az én szememmel és természetesen gyarló életem pillanatai.

Friss topikok

  • hugóca: Kicsit nyersre sikeredett(ami nem szokatlan tőled!),de van sok igazság tartalma;( Küzdök a lelkifu... (2009.09.22. 14:05) Még itt van de már csak D-6 nap...
  • zoomface: ha igazi ferfi lennel akkor surfoztel volna egyet a dunan a we are the world zenejere! aknatuz alatt (2009.06.26. 10:06) Ez egy szürreális reggel...
  • zoomface: neked a legjobb lol (2009.06.24. 16:16) Elérzékenyültem....
  • zoomface: az ilyet a Joizlesnveben kell a exkommunikalni. MOST! (2009.06.24. 13:15) Vége a világnak!!!!
  • Kisember: A dudálásodat és a kárörvendésedet leszámítva jó kis írás.A duda nem nevelésre, hanem balesetek el... (2009.06.24. 09:44) Válság a f@szomat!

Emeltek ezek már mindent!

Kentetsu 2009.06.02. 15:41


Nem tudom lassan nem kellene e esetleg elgondolkodni azon,hogy valami új nevet adjunk az országnak.Egy kicsit "országimádzsoljunk".A reggelem úgy indult,hogy közölte velem a hír beolvasó emberke,hogy drágultak átlagosan csaknem 30%-kal a budapesti parkolási díjjak.
Na itt egyik szemem nevetett - a másik meg ökölbe szorult!Mert vizsgáljuk meg mi történhet illetve mi fog történni.A pozitívuma az áremelésnek - mert az is van - az az lenne,hogy talán kevesebben választják a belvárost parkolásra és megpróbálnak valami alternatív megközelítést és esetleg tömegközlekednek,bicóznak.Mert meg kell mondanom,hogy nem gyenge az áremelés.Most egy tisztességes parkolónak 300forint felett taksálják óráját.A vár persze újfent magasan vezet a maga 580 forintjával.
De nézzünk szembe a tényekkel.Aki eddig parkolt,az most is inkább autóval próbálkozik.Pedig bizonyított,hogy a közel 400.000 ingázó szerencsétlen parkolókeresése okozza a dugók nagy százalékát.
De valami mégis lehet ebben a dologban,mert a mai reggelen lényegesen kevesebben akartak ledudálni,leszorítani,eltiporni , miközben munkába tekertem.Szinte már úgy éreztem európai fővárosban élek.De ez mondjuk hamar megdőlt,amikor az Alagút magasságában majd elgázoltak , miközben próbáltam átjutni a zebrán.Hamar rájöttem itthon vagyok.Hiszen hol máshol kedveskednek igy az embernek:
-Miakurvaanyádértnemmészapicsábahülyegyerek?!?
Bátor ember a magyar.Mit nekünk szemmel látható lemaradás,erőfölény,gazdasági válság!?
A hétköznapi ember is olyanként éli életét,mint szeretett politikusaink -mi van? Nekik is van anyjuk,az talán szereti őket- és túlcsordul a kultúra az utcán is.
Emberünk - aki ezt a fenti shakespear-i monológot reggel,szinte éhgyomorra előadta - egy módfelett szimpatikus és legalább annyira izmos,kopaszodó ötvenes arc volt.A maga 140cm mélységével,nem is tudom miként gondolta az én inzultálásomat.Meg is álltam az úton keresztben előtte és gondoltam megkérdezem,milyen harcművészetekkel foglalatoskodik ,amikor éppen nem tajparasztoskodik a zebrán szabályosan közlekedőkkel..
Embert még nem láttam ilyen rekordidő alatt felhúzni az ablakot.Hagytam is a fenébe és mentem dolgomra.De azért az ijesztő amiként a nagyhang és bunkóság élretör a hétköznapokban is.Néztem reggel a Napkeltét - reggelente a már régebben említett tetszhalotti állapotom a mentség - és a Vitézné Morvai Krisztina úgy telefröcsögte a képernyőt belülről,hogy szinte semmit nem láttam 10perc után.Bár inkább ne hallottam volna helyette...Említettem már,hogy hajlamos lettem az önkínzásra és szerintem ez a mai reggelen teljesedett ki.A Jobbik nagyszerű EP programját ismerhettem meg éhgyomorra.A lényeg elég hamar lejött,miszerint dögvész minden zsidóra,cigányra,balosra,liberálisra és összességében minden nem neonáci,hungarista lényre és a családjukra....Azt hiszem szegény kutyáim eléggé nemzetidegenek lettek,lévén az egyik tibeti kutyafajta,a másik pedig amerikai bulldog.Egyértelmű karvajtőke!
Hát ez a nő milyen marhaságokat képes összehordani.Mondjuk az igaz,hogy a Szögi tanárúr ügyében én is szívesen visszahozatnám a halálbüntetést,de ettől még nem fogok rájuk szavazni.Pedig a minap egészen megsajnáltam őket.Még mielőtt ősz lett volna hirtelen,egy meleg délutánon bringával tekertem a városban és belefutottam két kis mentés fiúcskába.Ott álltak árván a nagy tér közepén,az emberek kíváncsi tekinteteinek keresztüzében.A kutya nem ment oda hozzájuk,2-3nyuggert leszámítva - nem bírnak magukkal,nem és nem - és elég magányosnak tűntek.Mivel más opciót nem vélek felfedezni,úgy gondoltam szavazok rájuk.
Na ez elmúlt ma reggel..a Lakat T. sem tartozik a kedvenc média majmaim közé,de a Vitézné abszolút alulmúlta őt is.Senkit nem hagyott szóhoz jutni és aki esetleg a levegővételét kihasználva kérdezni mert,azt rögtön letiporta és folytatta a demagóg szarságát.Semmi mondanivaló,csak a nagy hang...ismerősnek tűnik a programjuk.Szerintem a Fityesztől lopták.
Lassan az egész ország egy nagy "Maunika só",visítozás,handa bandázás és közben az egész le van zsírozva!Csak közben nekünk annyi....Régebben én inkább "Józsi Barát" akartam lenni,de már benne is csalódnom kellett.Sikerült az ő műsorát is szintre hozni a konkurens szarjával.

Jól megy nekünk két Jerry Springerünk is van..csak az egyik indiai..Az utóbbiba amúgy jól bele is bukott a Mokka főszerk.,köszönhetően másik nagy kedvencemnek Demcsák " Debil " Zsuzsának.Valakinél jól fekszik a hölgyike,mert ő maradt Szörényi Péter pedig ment.Ijesztő belegondolni abba,hogy debilke majdnem kormányszóvivő lett...Olyan értelmes tud lenni sokszor,hogy a konyhaszekrényben vitustáncot járnak a konyhakések...
De ez nekünk jó,mert nézzük,tűrjük őket...aztán meg..
Szóval már megint emeltek valamit és drágább lett a nagy semmi...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valoigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr171369060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kentetsu 2009.06.02. 15:41:00

Most vettem észre,hogy az egyik familiárisan hiperpigmentált egyén a 2.perc környékén közli a másik sráccal:
-Te leszbikus!
Most mi van??!Fériak is lehetnek leszbik?Én az akarok lenni!Basszus...szerintem már az is vagyok..
süti beállítások módosítása