HTML

Való igaz

Közélet,némi nemiség és a hétköznapok apró,cseprő dolgai az én szememmel és természetesen gyarló életem pillanatai.

Friss topikok

  • hugóca: Kicsit nyersre sikeredett(ami nem szokatlan tőled!),de van sok igazság tartalma;( Küzdök a lelkifu... (2009.09.22. 14:05) Még itt van de már csak D-6 nap...
  • zoomface: ha igazi ferfi lennel akkor surfoztel volna egyet a dunan a we are the world zenejere! aknatuz alatt (2009.06.26. 10:06) Ez egy szürreális reggel...
  • zoomface: neked a legjobb lol (2009.06.24. 16:16) Elérzékenyültem....
  • zoomface: az ilyet a Joizlesnveben kell a exkommunikalni. MOST! (2009.06.24. 13:15) Vége a világnak!!!!
  • Kisember: A dudálásodat és a kárörvendésedet leszámítva jó kis írás.A duda nem nevelésre, hanem balesetek el... (2009.06.24. 09:44) Válság a f@szomat!

Folytatjuk

Kentetsu 2007.08.02. 22:18

Hola újfent mindenkinek.
Igyekszem magunkat utolérni,de nem megy könnyen.Jól elmaradtam.Kirándulni sajnos nem nagyon van időnk,de azért jó itt lenni.Sok a melóm,lévén szezon van.Még csak másfél hónapja lettünk „őslakosok” de azt már tudjuk,hogy utáljuk a túristákat.Borzasztó egy népség…pia,pia,meg még több pia…angolok,főként..
Ezek már tizenévesen alkoholisták az tuti.Néhány 15éves angol lányka többet iszik mint Magyarországon egy-egy 20éves rutinnal rendelkező alkoholista.Na sebaj,majd csak lassan beilleszkedünkJ
Valamelyik nap kicsit kiruccantunk.Elmentünk megnézni Orihuela-t.Érdekes kis városka.A probléma csak annyi volt,hogy még a templomok is siestat tartanak.Itt még a papok sem szeretnek dolgozni.Sebaj,elütöttük az időt egy kellemes kis bevásárlóközpontban.Ilyet még nem láttam,pálmasor volt a közepén,szinte már emberi volt a környezet.5óra után aztán átmentünk túristába,megnéztünk pár templomot.Hááát elég komoly volt.Nem egy Vatikán,de érezni a történelem szelét.Mórok jöttek-keresztények mentek.Mecset lett a templomból…1-0 a móroknak.Majd jöttek a keresztények és megfordították a meccset.,elsöprő győzelmet arattak.Hála a frisen igazolt inkvizítoroknak.Bár az UEFA-nal fellebbeztek az arabok,de sajnos a keresztény lobbi győzött.Mint mindig…
Az építészet viszont a mai napig őrzi a mór behatást.A környezet is teljesen észak afrikai érzést kelt az emberben..Szép volt és érdekes Orihuela,de azért majd Cordobára leszek kíváncsi.Ősszel tervezünk nagyobb kirándulásokat tenni.
Ez a környék,igazi „gyerekcsináló”és nevelő környék.Hihetetlen a közbiztonság…Semmi balhé nincs itt,vagy ha igen akkor a Guardia Civil könyörtelenül rendet rak.Ha keresnek valakit,egész negyedeket képesek teljesen lezárni és se be,se ki akkor.Nem lennék itt drog dealer…minden héten lekapcsolnak legalább 2komoly elosztót és akkor még nem is beszéltem a piti árusokról.A rengeteg turista vonza ezt a fajta „kereskedőt”.Minden kapható,a marijuanától a heroinig..az angolok európa egyik legnagyobb fogyasztó nemzete.De az ő kedvencük mégis az extasy.Egy egész várost el lehetne látni azzal a mennyiséggel,amit csak lekapcsolnak hetente.Persze ezt a cuccot megsemmisítik,bár jobban tennék ha az építőmunkásoknak adnák.Akkor talán haladnának az építkezések.Van olyan lakópark amit már 3éve alapoznak…nálunk annyi idő alatt egész városrészek alakulnak át.
Szerencsére azért ez a drog dolog inkább a nagyvárosokat érinti,főként Benidorn-t.
Na ott aztán a közbiztonság is olyan…
Itt nálunk csendes és nyugodt,csak ezek a …. Túristák mennének már haza!!!
Amúgy velünk minden tuti.Meló,Kicsikémnek is szervezgetjük a munkát..sok itt az átformálandó nőszemély.A múltkor is majdnem hívtam a Greenpeace-t mert azt hittem egy angol turista nőre,hogy partravetett púposhátú bálna.Akkora volt!!!!Ilyet még csak tv-ben láttam..nem is szeretnék még egyszer élőben ilyet.Majdnem impotens lettem egy hétre…de csak majdnem.Napfény és a tengeri kaja nagyon durva kombináció…jobb mint a viagra:)
Csak ezek a bálnák…ráadásul valami sajátos késztetést éreznek arra,hogy monokiniben sokkolják a népet a strandon.Nagymamám korabeli bálnák félmeztelenül..huhuhuh.Még most is kiráz a hideg.
Ugorjunk inkább másik témára.Új kedvenc italra tettem szert,a neve MAGNERS.
Ez egy úgynevezett „Cider”.Ír termék,almából készül,hasonló eljárással mint a sör és igazi popular cucc errefelé.Meg is értem miért…igazi nyári,frissító ital.Simán bever az ember belőle 3-4et úgy,hogy észre sem veszi addig amíg nem próbál felállni.Na akkor tréfál..bár itt elég sokat lehet inni és még mindig legális vezetni.Azért én nem kockáztatok,4 magnersnél többet nem iszom vezetés előttJ
Az igazi pofátlanság azért az volt amikor az italomat kortyolgatva vezettem le a strandra.De ez itt senkit nem érdekel.
Nyár van,buli van és császári ez az egész…
Olyan sajtok,halak és rákok…Döbbenet…Aki még nem járt erre,feltétlenül tegye meg.
A víz már szinte meleg,az italok hidegek és jó érzés sétálgatni éjjel a sétányon…
Gyertek…szívesen látunk benneteket.Foglalás azért szükséges…:)
Most keresgélünk új lakást,szebbnél-szebbek vannak itt.Lesz hely:)
Addig is minden szépet és jót..mentünk medencézni……………….

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valoigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr421369030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kisszaros 2007.08.02. 22:18:00

namivan? blogolas leszarva?
figyelj mar?
Hoznek a napokban egy korhintat! :D:D:D:D:D:D:D

Zsolt 2007.08.02. 22:18:00

Olálá

küld el a pontos címed, mert a "map24"-en tökéletesen be lehet mérni titeket. Meg küld pár hely nevet ahova jártok, ahol dolgozol, így tudok majd mindent, nehogy mindjárt ott legyek és akkor meglepjelek.
Peace

Zsolt 2007.08.02. 22:18:00

Na holilolipopi

Végre eljutottam ide is. de ami késik, nem múlik.
örülök,h ilyen k...va jól elvagytok.Királyság, jól hangzik amit olvasok, bár remélem nem a huszadik Magners után kamuzol, ombre, vazze :))))
Látom mindenbe fikázod a honnépet.Sokban igaz, de az irományod során látom Te is meglepődsz a spanyolokon.Hát ilyenek ezek a mediterrán népek. Hallom van meló is, gratula, és éljen donna Fortuna is.A kecó is tuti, de látom kerestek jobbat, hajrá, fuerza. minnyá megnézem hol van ez a hely, de 1 biztos: SZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó a blogod is , apádból jutott 1 kis írástudomány.Good son.
Mi van, nem tetszenek a turisták???? Majd megszokod, de amig nem , addig 1 pár magners :)))))))))))))) és kész.
Az invitációt szívesen elfogadjuk, csak még ki kéne jutni. De ami késik, nem múlik....
Ja, és francia a boss: hahaha, kiszelöpötiköszi. Dicsérd a franciákat, a gasztronómiájukat, a Tour de France-t, persze Zidane-t, és kérdezz arról amit ők nagyon tudnak ill. amiben ők nagyon jók. Imádnak kioktatni, okoskodni, fényezni magukat. Tuti az előrelépés.
Na basta, üdv. Nektek, legyetek jók és jó rosszak, türelmesek!!!, és minden jót a következő dumálásig.
ui.: e-mail-em: zsoltkohut@gmail.com
asszem nincs meg a címed, küldj nekem valamit a címedről, küldök 1 meghívót a g-mail-re, így, ha szerencssénk van tudunk csetelni, ha épp mind2en fennvagyunk.
Addig is peace hunok mananalandben.
Üdv Kriszti és Zizou10

Kisszaros 2007.08.02. 22:18:00

Szeva! De kiraly - van mint olvasni - de most tuti nem fogom, mert faj a fogam es tolom a whiskeyt- mint szentvizet a kezdo bermalo! Az angolok sokat isznak? A Skotok meg tobbet - ezt alairom. Lett netetek? Vasarnap szamits egy felhivasra olyan delutan nyolc, kilenc korul - ha nem jo dobj, egy SMS-t es akkor hivlak amikor nem melozol!
OHLA KOCSOG - AZ IDENY BARMAI NALUNK A SPANYOLOK!!!! NO 'ABLA BAZMEG!
süti beállítások módosítása