HTML

Való igaz

Közélet,némi nemiség és a hétköznapok apró,cseprő dolgai az én szememmel és természetesen gyarló életem pillanatai.

Friss topikok

  • hugóca: Kicsit nyersre sikeredett(ami nem szokatlan tőled!),de van sok igazság tartalma;( Küzdök a lelkifu... (2009.09.22. 14:05) Még itt van de már csak D-6 nap...
  • zoomface: ha igazi ferfi lennel akkor surfoztel volna egyet a dunan a we are the world zenejere! aknatuz alatt (2009.06.26. 10:06) Ez egy szürreális reggel...
  • zoomface: neked a legjobb lol (2009.06.24. 16:16) Elérzékenyültem....
  • zoomface: az ilyet a Joizlesnveben kell a exkommunikalni. MOST! (2009.06.24. 13:15) Vége a világnak!!!!
  • Kisember: A dudálásodat és a kárörvendésedet leszámítva jó kis írás.A duda nem nevelésre, hanem balesetek el... (2009.06.24. 09:44) Válság a f@szomat!

Mi a pics@?

Kentetsu 2009.05.15. 17:07



Tegnap elkövettem egy nagy hibát!Gondoltam hazafias leszek és megnézem - valamint drukkolok érte- a magyar "fiút" az Eurovíziós dalfesztiválon.Hááát nem tudom,vagyis sajnos tudom mit gondoljak.Előfordult már velem,hogy szégyelltem magyar mivoltomat - Osztrákiában magyarul kiírva "Magyarok ne lopjatok" - de úgy éreztem ez már a múlté.De akkor jön Zolika a semmiből és elintéz mindent.Ádok Zoltánról beszélek,aki Magyarországot képviselte az Euróvízios dalfesztiválon,Moszkvában.Na jól képviselt...Sikerült nekik egy Mónika show szintű produkciót bemutatniuk.Volt is egy "jó" seggriszálós,bugyivillantós,herehimbálós műsor a lenge öltözetű táncoslányokkal.Élükön a Megatánc című showműsor "híres",hirhedt Karsai Zitájával.
De igazából még nem is az volt a gond,hogy az egész mozgása picit melegre sikerült.Az sem volt gond,hogy Zita - Karsai - megint hozta táncosnő társaival együtt a pornófotós múltját.Az igazán nagy probléma az énekhang hiánya és a szar zene és szöveg volt.Bocsánat de ez az igazság...nincs hangja Zolikának,ráadásul úgy festett abban a csini rucijában , mint egy Schobert Norbi klón.
Véleményem szerint a "produkció" mind az országra,mind pedig a Madách színházra szégyent hozott.A színházra miért?Nagyon egyszerű az ok.Dícső Zolink musical énekes...Hoppá..dejavu...ilyen már volt egyszer.Musical énekes akinek nincsen hangja?Megasztár..,Dávid..?Még igy sem?Akkor segítek Hitgyülis kórusgyerek.Na ugye!?
Na szóval szégyenkezett az ország,szégyenkezett a Szirtes Tamás Kossuth díjjas büszkeségünk - Madách igazgatója - és szégyenkeztem én is bőszen!Csak egy valaki nem szégyenkezett és pedig Zolika...
A fesztivál honlapján olvasható,hogy szerinte remekül sikerült a produkció és nem érti miért nem jutottak tovább.
AZÉRT MERT HAMIS SZAR VOLT BAZZZE!!
Az is megijesztet,hogy állítása szerint erre az előadásra készültek eddig a legjobban,figyelembe véve az összes eddigi magyar fellépőt..
Na ezt én is figyelembe fogom venni,amikor a legközelebb egy Madách látogatásra lesz időm.Figyelni fogom a szereposztást és még véletlenül sem nézek meg olyan darabot amiben ő is szerepelne..tanácsolom ezt másnak is.Mert milyen lehet,ha nem készül fel teljesen?!?
Még egyszer a neve Ádok Zoltán ennek a csodagyereknek...
Szerencsére azért más országokban vannak még tehetségek és színes emberek akik feldobták az este színvonalát.
A két lenti video a tökéletes példa.



Szórakoztató,vicces és egyedi.Ja....és még hangjuk is van!Ott is vannak a legjobbak között....
A Zolika helyezését meg sem vártam...no comment hanyadik lett...
Na mindegy nekünk van a Zola tehetsége,míg a moldávoknak és a szerbeknek pedig a tehetség és a siker!Az első video a kín ,míg a másik kettő a szórakozás értékével bír!
Akkor tehát uccú neki szenvedjetek egyet és értékeljétek a szórakozást!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valoigaz.blog.hu/api/trackback/id/tr11369053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szemancsuk 2009.05.15. 17:07:00

Mindössze egyetlen megjegyzés erre az "átokra", már amikor kiválasztották/kijelölték, sikítófrász kerülgetett, ám még sem vagyok én 2-es személyi számkezdésű, így csak káromkodtam (káromoltam az urat, elmegyek gyónni). A legenyhébb megjegyzésem volt: "kinek a f@szát tisztelhetjük ebben a hímringyóban?". Tehetségtelen, hangtalan, meleg bártáncos.
Éljen a Haza!
8Na, menjöünk haza.)
süti beállítások módosítása